Till Startsidan
     
Konstgräs    
    Klicka för att förstora bilderna
Trädgård

Trött på att klippa gräset? Med vårt konstgräs speciellt anpassat för trädgårdar får du en gräsmatta som både ser ut och känns som en riktig gräsmatta men med en stor skillnad: Den behöver inte klippas! Tveka inte att kontakta oss när du vill ta steget ut på den perfekta gräsmattan.
 
     
Offentlig miljö

Konstgräs har på de senare år blivit allt vanligare i t.ex. parker. Parker med stora träd som urlakar jorden och hindrar solens strålar att nå ner till marken gör att gräsmattan ser ledsen ut. Med vårt konstgräs för offentliga miljöer lyser parken upp även om träden skuggar.
 
     
Skola och lekplats

Hur lätt är det att anlägga en vanlig gräsmatta där leksugna förskolebarn vistas? Nu kan även den tråkigaste skolgård eller lekplats bli en grönskande oas. Vi gör hela jobbet, från justering till en helt ny och alltid grön gräsmatta. Inga fler leriga kläder!
 
     
Trafikmiljö

Skötsel av gräsytor i samband med biltrafik är förenat med både kostnader och säkerhetsrisker. Att klippa gräset i rondellen innebär kanske en farligt parkerad servicebil. Och visst är det trevligare att vistas ute i trafiken om rondellen eller refugen är vacker i en miljö som annars är målad i svart och grått.
 
     
Sportanläggningar

Fotboll, Golf, Tennis och Multisport. Ja, som ni ser tillhandahåller vi konstgräs för samtliga på marknaden förekommande sportanläggningar. Gräset från ledande tillverkare klarar alla de krav som ställs såväl nationellt som internationellt
 
     
Tveka inte att kontakta oss när det gäller anläggande av Er nya konstgräsmatta!
     
© 2014 Aqua Construction AB